Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Суботники

Дата: 13.04.2021 11:16
Кількість переглядів: 8125

Прибирання у Дмитрівці

В п’ятницю в центрі села Дмитрівка біля адмінбудівлі, центральних магазинів та будинку культури було проведено суботник. Дякуємо всім хто допоміг: працівниці Дмитрівського відділення «Укрпошти» Маркевич Раїсі, працівникам СТОВ «Придніпровський край» Манжулі Оксані, Сидоровій Ользі, Антоненко Юлії. Велика подяка учасникам художньої самодіяльності Омельяненко Валентині, Кириченко Лесі, Стешенко Світлані, директору будинку культури Дякун Світлані, бібліотекарю Наконечній Людмилі, прибиральниці Бельдій Валентині, касиру Бабич Валентині, діловоду Василині Юлії, старості Дмитру Ковтуну. Окрема подяка  депутатам Новодмитрівської  сільської ради Дігтяренку Святославу, Батиру Віталію за надання транспорту для вивезення сміття. Попередньо в четвер працівники Дмитрівського НВК навели красу на території школи та дитячого садочка.

Фото без опису

Суботнику у Драбівцях

02.04.2021. Сьогодні суботник відбувся. Роботи ще багато, але разом все вдається краще. Ми безмежно вдячні всьому дружньому колективу Драбівецького НВК на чолі з директором Єремєєвою Т.Є. , працівникам культури, амбулаторії  і  всім  жителям хто сьогодні працював на благо села.     Також окрему подяку висловлюємо ТОВ"БЗК'  за наданий транспорт та Карому  Олександру за допомогу у вивезенні сміття! Велике спасибі всім за допомогу, здоров'я та благополуччя Вам !!!

05.04.2021. Продовжуємо генеральне прибирання!!! І на цей раз прийшли на допомогу небайдужі наші жителі. Ліквідовували стихійні сміттєзвалища, прибрали територію навколо стадіону.  Прибрали територію біля нашого Свято-Троїцького храму. Велика подяка усім і особливо нашим школярам, одноосібникам,  які надали свої транспортні послуги:  Юрій Кроха, Анатолій Грінько. Цілий день з нами працювали Іван Тісменко на навантажувачі, який надала ТОВ "БЗК'", Вася Король зі своєю бензопилою, Шарапа Олексій.  Усім,  хто з нами працював,  велике спасибі!!! Дай Боже здоров'я!!! І пам’ятаємо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не насмічують.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь