Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Авторська зустріч

Дата: 21.01.2022 10:14
Кількість переглядів: 5354

 “Вже стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину до бібліотеки. Кожна така зустріч – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела художнього слова, яке єднає всіх спраглих, що прагнуть до творчих пошуків. Ми раді вітати в нашій затишній залі всіх присутніх. Сьогоднішній зустрічі ми завдячуємо нашій славній землячці, письменниці і просто гарній людині Ларисі Павлівні Старокожка, яка нещодавно відсвяткувала свій ювілей”-такими словами розпочала виступ Степанко Лідія Петрівна.

Сьогодні, 20 січня, у Новодмитрівському будинку культури відбулась авторська зустріч з талановитою письменницею, нашою землячкою Старокожка Ларисою Павлівною. Завідуюча Новодмитрівською публічною бібліотекою Степанко Лідія Петрівна коротко розповіла про життя і творчий шлях письменниці та презентувала її нові романи: "Сузір'я", "Гірка втома", "Жимолость" та більш ранні видання. З теплими та щирими вітаннями виступили перший заступник сільського голови Литвиненко Людмила Іванівна.

Директор та художній керівник Антипівського будинку культури та творчий колектив "Водограй" Новодмитрівського будинку культури підготували невеличку концертну програму, яка розчулила не тільки Ларису Павлівну але і всих присутніх в залі.

 На зустріч завітали також прихильники Лариси Павлівни, які захоплюються талантом письменниці та побажали їй нових творчих злетів та невтомного пера.

Сама ж Лариса Павлівна була дуже зворушена такою теплою атмосферою та висловила щиру вдячність всім гостям на зустрічі, а особливо своїм спонсорам, чудовій сім'ї Полозових: Ользі Ігорівні та Віктору Олександровичу, які допомагають у видавництві книг.

             Ознайомитись із творами Старокожка Л. П. завжди можна у бібліотеках Новодмитрівської  сільської територіальної громади.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь