Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Які дії СГ, який отримав новий КЕП та подав Повідомлення на касира за ф. № 5-ПРРО, якщо при роботі в програмному рішенні «ПРРО Каса» надходить повідомлення «Виникла помилка при збереженні КЕП»?

Дата: 01.03.2023 10:36
Кількість переглядів: 121

В програмному рішенні «ПРРО Каса» (далі – «ПРРО Каса»), яке надається ДПС на безоплатній основі, повідомлення з текстом «Виникла помилка при збереженні КЕП» не використовуються, тобто платник застосовує програмне рішення іншого виробника програмного реєстратора розрахункових операцій.

При цьому, «ПРРО Каса» використовує секретний ключ і сертифікат кваліфікованого електронного підпису (далі – КЕП) виключно з каталогу, до якого користувачу необхідно їх розмістити.

У разі виникнення у суб’єкта господарювання, який отримав новий КЕП та подав Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа про касира за формою № 5-ПРРО (J/F1391802), зазначених помилок, такому суб’єкту господарювання необхідно перевірити наявність увімкнених всіх дозволів для програмного забезпечення додатків «ПРРО Каса».

За інформацією загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь