Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Повідомлення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

Дата: 08.06.2023 09:32
Кількість переглядів: 94

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕВІ» (ТОВ «ЕВІ»).

ЄДРПОУ: 37177547. Юридична адреса: 04071, м. Київ, вул. Набережно-лугова, 3. Фактична адреса: 19734, Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Нова Дмитрівка, вул. Обухова, 68; телефон (044)5815291, електронна пошта: evi@evi.com.ua.

Мета: отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин для існуючого об’єкту. КВЕД 23.63 виробництво бетонних розчинів, готових для використання.

Під дію Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» - ТОВ «ЕВІ»  не належить до видів діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля та підлягають оцінки впливу на довкілля.

 Основними джерелами викидів забруднюючих речовин є: склади з щебенем, піском, цементом, бункера загрузки щебеня, піску та цементу, транспортер, бетонна установка,  котли, автотранспорт. В результаті цієї діяльності в атмосферне повітря здійснюються викиди забруднюючих речовин: речовини у вигляді твердих суспендованих частинок – 2,768 т/рік, азоту діоксид - 0,015 т/рік, азоту оксид - 0,0003 т/рік, вуглецю оксид - 0,014 т/рік, НМЛОС - 0,0033 т/рік, метан - 0,00037 т/рік. Загальна кількість забруднюючих речовин складає до 3,0 т/рік.

Залежно від ступеня впливу на забруднення атмосферного повітря підприємство належить до третьої групи - об'єкти, які не беруться на державний облік і не мають виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню, що не перевищують гігієнічних нормативів.

Заходи по зниженню викидів забруднюючих речовин в атмосферу, що передбачені на товаристві:

  • усі роботи організовувати таким чином, щоб викиди в атмосферу не призводили до суттєвого впливу на навколишнє середовище;
  • сировина та матеріали, що застосовуються на об’єкті відповідають вимогам ДСТУ або технічним умовам;
  •  своєчасно проводять технічне обслуговування та поточний ремонт обладнання, дотримуються умов технологічного регламенту, проводять очищення димових вент.каналів;
  •  переведення транспортних та інших пересувних засобів і установок на менш токсичні види палива,  поліпшення стану утримання транспортних шляхів і вуличного покриття.

Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом 30-ти днів з дня публікації до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, тел. (0472) 37-22-49, 37-29-15, 33-73-13, srzg@ck.gov.ua.

Публікація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь