Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Отримання адміністративних послуг у Центрах обслуговування платників ГУ ДПС у Черкаській області

Дата: 20.07.2023 10:42
Кількість переглядів: 86

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області функціонують 22 Центри обслуговування платників (ЦОП), в яких платники податків можуть отримати інформаційні, консультативні та адміністративні послуги. Центрами обслуговування платників забезпечується надання 79 адміністративних послуг. ЦОП працюють з понеділка по четвер з 8 години до 17 години, у п’ятницю до 15 години 45 хвилин; обідня перерва з 12 години до 12 години 45 хвилин; субота та неділя – вихідні дні.

Адміністративні послуги надаються в ЦОП та Головному управлінні ДПС у Черкаській області відповідно інформаційних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДПС. З інформаційними картками адміністративних послуг та зразками заяв кожен платник податків має можливість ознайомитись у приміщеннях  Центрів обслуговування платників та на субсайті Головного управління ДПС у Черкаські області офіційного вебпорталу ДПС за адресою https://ck.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Ознайомившись з інформаційними картками адміністративних послуг можна отримати інформацію про місцезнаходження суб’єкта надання адміністративної послуги; місця прийому суб’єктів звернень; перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, а також вимоги до них; порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги; платність надання адміністративної послуги; строк надання адміністративної послуги; перелік підстав для відмови у наданні адміністративної послуги; результат надання адміністративної послуги; способи отримання результату; акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги та довідкову інформацію.

Не відвідуючи ЦОП можна подати звітність, отримати послуги в електронній формі та актуальні відомості з реєстрів, скориставшись сервісом «Електронний кабінет» з допомогою електронного цифрового підпису (кваліфікований електронний підпис). Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/або через офіційний вебпортал ДПС. Сервіс «Електронний кабінет», працює безкоштовно, скористатись ним можна цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смартпристроїв.

З повним переліком електронних сервісів ДПС можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь