Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Податкова інформує

26 Липня, 2023 р., 12:47
Який порядок виправлення помилки в графах «Код товару згідно з УКТ ЗЕД» та «Опис товару згідно з УКТ ЗЕД» акцизної накладної?
26 Липня, 2023 р., 12:47
Відповідно до абзацу першого п. 73.3 ст. 73 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) контролюючі органи мають право звернутися до платників податків та інших суб’єктів інформаційних відносин із письмовим запитом про надання інформації (вичерпний перелік та підстави надання якої встановлено законом), необхідної для виконання покладених на контролюючі органи функцій, завдань, та її документального підтвердження.
26 Липня, 2023 р., 12:46
Порядок оподаткування доходів фізичних осіб, у тому числі військовослужбовців, не передбачає звільнення від обкладання податком на доходи фізичних осіб грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями у зв’язку з виконанням обов’язків несення служби, окрім сум грошового або майнового утримання чи забезпечення військовослужбовців строкової служби (у тому числі осіб, що проходять альтернативну службу), передбачених законом, які виплачуються з бюджету чи бюджетною установою (п.п. 165.1.10 п. 165.1 ст. 165 ПКУ). Це регламентується Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями.
26 Липня, 2023 р., 12:46
До якого бюджету (державного чи місцевого, за місцем реєстрації СГ чи місцем розташування об’єктів) здійснюється сплата за ліцензії на виробництво, зберігання, оптову та роздрібну торгівлю пальним?
26 Липня, 2023 р., 12:45
Яким чином оподатковуються ПДВ операції з постачання особою-нерезидентом, яка не має постійного представництва, рекламних послуг у мережі Інтернет, мобільних додатках та на інших електронних ресурсах, ЮО-резиденту?
26 Липня, 2023 р., 12:45
Нагадуємо про обов’язок нерезидентами, які здійснюють в Україні діяльність через відокремлені підрозділи, у тому числі постійні представництва, стати на облік у контролюючих органах.
26 Липня, 2023 р., 12:45
Суб’єкти господарювання, які отримали ліцензії на право оптової торгівлі пальним, однак не мають місця оптової торгівлі ним, можуть передати на зберігання пальне, відповідно до укладених договорів, іншим суб’єктам господарювання. Останні повинні мати ліцензії на право зберігання пального та/або на право оптової торгівлі пальним за наявності місць оптової торгівлі ним. Відповідно такі суб’єкти господарювання можуть провадити подальший продаж такого пального зі вказаних місць зберігання пального.
26 Липня, 2023 р., 12:44
Порядок оформлення неповнолітній особі реєстраційного номера облікової картки платника податків передбачає певні кроки. Начальниця управління податкових сервісів ГУ ДПС у Черкаській області Наталія Бойко детально інформує, що для цього необхідно.
26 Липня, 2023 р., 12:42
За зверненням платників податків у паперовій або електронній формі, контролюючий орган (визначений п.п. 41.1.1 п. 41.1 ст. 41 Податкового кодексу України) безоплатно надає громадянам індивідуальні податкові консультації, протягом 25 календарних днів, що настають за днем отримання такого звернення цим контролюючим органом.
26 Липня, 2023 р., 12:41
Державна податкова служба України нагадує громадянам про можливість в будь який час доби, 24/7 та в будь якому місці, повідомляти податкову службу через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram про відомі факти порушень законодавства, зокрема, щодо:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь