Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Пенсійний фонд інформує

15 Листопада, 2023 р., 08:47
💡 Житлову субсидію можуть призначити за умови документального підтвердження, що нове житло було придбане протягом шести місяців після продажу іншої квартири (будинку), і це єдине житлове приміщення у власності особи. При цьому доходи від такого продажу не враховуються у сукупний дохід домогосподарства (п. 14 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848).
13 Листопада, 2023 р., 08:43
📝 Допомога, компенсація, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності і є одноразовою та отримана протягом одного календарного року, не враховується до середньомісячного сукупного доходу домогосподарства (пункт 7 Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №632).
13 Листопада, 2023 р., 08:41
💼 Повідомити Пенсійний фонд про працевлаштування – дія, необхідна передусім для самого пенсіонера, адже дозволяє визначити належний розмір пенсії. 
13 Листопада, 2023 р., 08:41
💻 Під час проведення моніторингу інформаційного простору виявлено підозрілу діяльність в месенджері Telegram невідомої групи Пенсійного фонду України, яка спрямовує користувачів до інших груп, де пропонуються знижки на ліки, ваучери на 1000 грн, а також заохочується взаємодія з Telegram-ботом @pensioneruukrainu_bot.
13 Листопада, 2023 р., 08:40
📑 Наявність земельного паю не впливає на право отримання житлової субсидії. 
06 Листопада, 2023 р., 12:11
☝️ Відомості про пільговиків обліковуються в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі – Реєстр).
03 Листопада, 2023 р., 09:21
📆 У разі зміни складу членів домогосподарства, якому призначено житлову субсидію, протягом 30 календарних днів потрібно повідомити про це орган Пенсійного фонду України.
02 Листопада, 2023 р., 08:42
Виплата пенсії за довіреністю здійснюється протягом усього періоду дії довіреності за умови, що пенсіонер поновлює виплату пенсії за довіреністю через кожний рік дії такої довіреності, особисто подавши заяву про виплату пенсії до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України (стаття 47 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”).
02 Листопада, 2023 р., 08:42
Житлова субсидія призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується у квітні та жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня до 15 квітня включно:
01 Листопада, 2023 р., 12:37
🔆 Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь