Новодмитрівська громада

Черкаська область, Золотоніський район

Пенсійний фонд інформує

05 Жовтня, 2023 р., 13:16
 У період дії воєнного стану роботодавець не може відмовити працівниці в наданні відпустки у зв’язку із вагітністю та пологами та відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку навіть під час призупинення дії трудового договору (стаття 12 Закону України “Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану”).
05 Жовтня, 2023 р., 13:16
 Соціальні норми житла та соціальні нормативи споживання житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком визначено постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” (зі змінами).
05 Жовтня, 2023 р., 13:15
🏡 Соціальні норми житла та соціальні нормативи споживання житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком визначено постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року № 409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” (зі змінами).
05 Жовтня, 2023 р., 13:13
📌 Перелік закладів, установ та посад, робота на яких дає право на призначення пенсії за вислугу років, затверджено постановою Кабінету Міністрів України 04.11.1993 № 909  «Про перелік закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років».
05 Жовтня, 2023 р., 10:17
📝 Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День учителя. Із цієї нагоди пропонуємо до вашої уваги матеріал про пенсійне забезпечення освітян.
22 Вересня, 2023 р., 17:02
Черкаська обласна військова адміністрація разом із партнерами створили вебсторінку «Платформа ветерана «Черкаський вимір», що сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя. 
13 Вересня, 2023 р., 16:40
💡 Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:
13 Вересня, 2023 р., 16:38
👉 звертатися особисто до будь-якого територіального органу Пенсійного фонду України за місцем проживання; 👉 телефонувати на номери «гарячих» телефонних ліній в районах чи на безкоштовну багатоканальну «гарячу» телефонну лінію 0 800 504 801; 👉 переглянути повідомлення про результати прийнятого рішення щодо призначення/непризначення/відмову у призначенні житлової субсидії у особистому кабінеті заявника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. 
13 Вересня, 2023 р., 16:38
🔘 одна із зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, а у разі коли розділені особові рахунки, то кожен, на кого відкрито рахунок;
13 Вересня, 2023 р., 16:37
💡 Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь